Ergoline Flagship Studio's


Zonnen in de meest luxueuze setting? Dat kan bij een van de Ergoline Flagship zonnestudio’s. Deze zonnestudio’s beschikken over de nieuwste zonnebanken en zijn opgeleid volgens de laatste nationale Ergoline voorschriften. Maak van jouw zonsessie een ultieme Wellness ervaring. Sfeer, service en professionaliteit is in deze studio’s aanwezig op het hoogste niveau.

De Ergoline Flagship Studio's worden jaarlijks gecontroleerd op onder andere hygiëne, service, deskundigheid en apparatuur. Deze Ergoline Flagship Studio's zijn aangesloten bij SVZ, Samenwerking Verantwoord Zonnen. SVZ geeft voorlichting over zonnen. De branchevereniging bevordert de kwaliteit en veiligheid van het zonnen op de zonnebank met het opzetten en stimuleren van de Code voor Praktijkuitoefening, interne voorlichting aan leden en het bieden van en motiveren tot opleiding van het personeel van zonnestudio’s. Wil jij verantwoord en in alle luxe van een zonsessie genieten? Bezoek een Ergoline Flagship Studio bij jou in de buurt! 

Amsterdam

Sun Studio

Een heerlijk kleurtje! Ook wanneer het buiten geen mooi weer is of wanneer je geen tijd hebt om in de zon te zitten? Maak kennis met Sun Studio! Het kundige team van deze Ergoline Flagship Studio helpt jouw aan een mooie teint, op een verantwoorde manier. Kwaliteit, hygiëne en de juiste kennis, welkom bij Sun Studio.

Capelle aan de IJssel

Zonnestudio Capelle

Hoe bereik je op een verantwoorde manier een mooie zongebruinde huid? Door je te laten adviseren bij Zonnestudio Capelle! Bij deze Flagship zonnestudio in Capelle aan den IJssel kun je verantwoord zonnen onder de meest geavanceerde zonnebanken. Je ontvangt een specialistisch advies over welke zonnebank het beste bij je past en welke zonnecosmetica er precies bij je huid hoort.

Eindhoven

My Sun

Zon je graag effectief en onder de hoede van kundig personeel? Dan is My Sun ook your sun! My Sun biedt plaats aan een flink aantal prachtige zonnecabines, allemaal op eigen wijze ingericht – met hun eigen, unieke sfeer – en uitgerust met de meest moderne zonnebanken. My Sun biedt alles wat een zonliefhebber van een Ergoline Flagship studio mag verwachten.

Enschede

My Glow

Welkom bij zonnestudio MyGlow, ontdek de meest luxe zonnestudio in Enschede. De zonnestudio is ingericht met oog voor detail. Met luxe zonnecabines en een comfortabele lounge ruimte. Zonnestudio MyGlow is een echte eye-catcher. MyGlow voldoet aan de nieuwste standaard in professioneel zonnen. Onberispelijke hygiene, uitstekende kwaliteit én ultieme luxe, dat is Flagship studio My Glow.

Helmond

Sun & Shine

“Brabantse gezelligheid” is wat je tegenkomt wanneer je binnen stapt bij zonnestudio Sun & Shine te Helmond. In deze modern ingerichte zonnestudio vindt je ruime en luxe zonnecabines, voorzien van de nieuwste zonneapparatuur. Sun & Shine is de place to be om een kleurtje te krijgen in Helmond en omstreken. In een gezellige ambiance kunt u zonnen onder de nieuwste zonnebanken van Ergoline.

Kampen

Tanning Zonnestudio

Hét adres voor ontspanning na of voor een drukke dag, ontdek Tanning Zonnestudio in Kampen. In deze Ergoline Flagship Studio ben je 7 dagen per week welkom om te werken aan je bruine kleurtje en aan je vitamine D niveau. Het team van Tanning Zonnestudio heeft veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel staan. Wil je meer informatie over de voordelen van zonnen? Bij Tanning Zonnestudio ben je aan het juiste adres!

Oss

SunTimes

De nieuwste technieken, deskundig advies op maat en werken volgens de nationale regelgeving, welkom bij zonnestudio SunTimes.
Bij SunTimes Oss bieden ze alleen het allerbeste, voor zowel de beginnende als de gevorderde zonder. De sfeervolle en professioneel ingerichte zonnestudio is 7 dagen per week geopend. Het gekwalificeerde personeel geeft u verantwoord advies afgestemd op uw huidtype en zonnebankervaring. Ben jij op zoek naar kwaliteit? Bezoek SunTimes in Oss!

Tilburg

Zonnestudio Zondag & Zondag XL

Wil je verzekerd zijn van topkwaliteit? Bezoek dan Zonnestudio Zondag (XL) In deze Ergoline Flagship studio’s kun je 7 dagen per week zorgeloos in een spiksplinternieuwe cabine terecht.   Service, hygiëne en professioneel advies staat bij Zondag (XL) voorop. Klaar met zonnen, maar nog niet met de luxe? Geniet nog even na in de lounge  onder het genot van een kopje koffie – of neem een heerlijke cappuccino to go.

Coming Soon

Stay tuned