• JK-GROUP
  HIGH QUALITY
  MADE IN
  GERMANY

  Opgericht in 1927 als timmermanswerkplaats, is de JK Group een toonaangevende leverancier op het gebied van wellness, lifestyle en gezondheidszorg. Met wereldwijd circa 350 mensen in dienst hanteert de JK Group een succesvolle implementatie van o.a. de merken Ergoline, Wellsystem en Beauty Angel.

  Het hoofdkantoor bevindt zich in Windhagen, Duitsland. Het Nederlandse kantoor bevindt zich in Rotterdam. Met constante innovaties, optimale klantgerichtheid en een wereldwijd servicenetwerk heeft de JK Group zich gevestigd als marktleider in zijn branches. 

  ERGOLINE - NUMBER 1 SOLARIUM

  Ergoline is 's werelds populairste merk op het gebied van zonneapparatuur. Al meer dan 30 jaar staat het merk met het magenta-logo voor de nieuwste technologieën, intuïtieve bediening en optimale kwaliteit.

  WELLSYSTEM - ORIGINAL HYDROJET TECHNOLOGY

  Met de Hydrojet creëerde Wellsystem in de jaren negentig een productcategorie die tegenwoordig onmisbaar is geworden in de wellness sector. Het droogwater massagesysteem wordt zowel in de therapeutische als in de commerciële sector wereldwijd gebruikt.

  Naar Wellsystem
  BEAUTY ANGEL - HUIDVERZORGING MET LICHT

  Beauty Angel staat voor een zachte schoonheidsbehandeling met UV-vrij licht. Speciale lichtspectra, Beauty Light, werken in de diepte van de huid en verhogen daar de aanmaak van collageen om de conditie van de huid zichtbaar te verbeteren. 

  Naar Beauty Angel
  PURE - UVC AIR PURIFICATION

  De pure UVC lucht zuivering, afkomstig uit de medische en voedingsindustrie, deactiveert in één keer meer dan 99,9% van de virussen en bacteriën in de lucht. Voor een aanzienlijk verminderd risico op infectie. Om de veiligheid voor uzelf, uw medewerkers en uw klanten te vergroten.

  Naar pure