• Alles voor
  voor uw studio

  vindt u bij ons!

  Alle items die u nodig heeft om uw studio succesvol te runnen kunt u bij ons vinden. Zo kunt u denken aan de juiste lampen voor uw zonnebank, de nieuwste besturingssoftware en artikelen die de beleving van uw klanten in uw studio verbeteren.

  JK webshop
  Originele lampen

  Voor de beste prestaties

  Het bruiningsresultaat is wordt bepaald door de juiste lampen in de juiste zonnebank. De originele lampen van Ergoline zijn perfect afgestemd op uw Ergoline apparatuur. In samenwerking met toonaangevende lampenfabrikanten garandeert ons ontwikkelingscentrum een optimaal samenspel van lampen en zonnebank.

  De one-stop-shop

  voor uw studio

  Het bruiningsresultaat is wordt bepaald door de juiste lampen in de juiste zonnebank. De originele lampen van Ergoline zijn perfect afgestemd op uw Ergoline apparatuur. In samenwerking met toonaangevende lampfabrikanten garandeert ons ontwikkelingscentrum een optimaal samenspel van lampen en zonnebank.

  Hoogwaardige cosmetica

  voor intensieve huidverzorging

  Onder de zonnebank is het belangrijk om de juiste cosmetica te gebruiken. Dit versterkt de bruining en verzorgt de huid. Met een oppervlakte van ongeveer 1,8 vierkante meter is de huid het grootste menselijke orgaan. Het is dus heel belangrijk om de huid optimaal te verzorgen.